Costita cu fasole

de - TABITA - in Porc, 1 Iun 2013 | 4264 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de fasole (800g)
  • 200 g costita cu carne
  • 1 conserva rosii in suc propriu (400g)
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • magheran
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu fasole:

Costita se spala, se portioneaza si se pune intr-o oala la fiert. Se adauga sare.


Se scurge apa din conserva cu fasole si se clateste fasolea pana cand apa devine limpede.


Cand carnea este aproape gata se adauga fasolea si se mai lasa 10-15 minute.


Ceapa si morcovii se curata si se spala.


Ceapa se toaca, 1 morcov se taie rondele subtiri, iar ceilalti se dau pe razatoarea mare.


Intr-o tigaie se pune ceapa si se lasa pana devine sticloasa.


Se adauga morcovii se lasa putin sa se caleasca dupa care se adauga apa cat sa-i acopere.


Cand s-au fiert se adauga rosiile cu sucul propriu, magheran, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand rosiile sunt fierte.


Carnea si fasolea se scurg de apa si se pun peste rosii.

 

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

2

Se serveste alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

- TABITA - 1

02.06.2013, 12:42

Multumesc Adriana

Bunica 1

03.06.2013, 09:19

Nu prea ma dau in vant dupa fasolea scazuta,dar alturi de costite mmmmmmm o bunatate!

- TABITA - 1

03.06.2013, 10:20

Buni multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura