Costite afumate cu bere, la cuptor

de -Licurici- in Porc, 7 Noi 2016 | 5846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g costita afumata;
  • un morcov mare;
  • un ardei gogosar;
  • un ardei bulgaresc;
  • o ceapa;
  • o capatana de usturoi;
  • 3 rosii;
  • un pahar cu bere neagra;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate cu bere, la cuptor:

  • Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit.
  • Costita se taie in bucati mai mici.
  • Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se adauga sare, piper si un pahar de apa, apoi se baga la cuptor.
  • Dupa 35 min, se scoate si se adauga un pahar cu bere.
  • Se mai lasa 45 mine la cuptor.
  • La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
  • Se serveste cu piure de cartofi.
  • Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu bere, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor