Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf

de Ancutsa in Retete Delikat, 15 Iul 2018 | 2092 vizualizari

 

Se spune că gusturile se mai schimbă şi că anumite mâncăruri de care nu te atingeai în copilărie, ajungi să le iubeşti, ca adult. Dacă unele mâncăruri nu-mi plăceau şi acum îmi plac, un lucru a rămas neschimbat: ador costiţele, mai ales dacă sunt afumate, alături de cartofi la cuptor.
Pentru o pată de culoare, am ales să dau cartofii jumătate prin boia, jumătate prin ierburi de grădină.
Pentru un gust deosebit, am pus la final şi brânză de burduf, iar ai mei au fost încântaţi.
 
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 750 costite afumate
  • 600 g cartofi
  • 2 pahare cu apă
  • 1 pahar cu bere
  • Ulei
  • Sare, după gust
  • Mirodenii: boia de ardei dulce şi ierburi de grădină Delikat
  • 250 g brânză de burduf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf:

Se aşază coastele într-o tavă în care am pus şi un strat subţire de ulei.

Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi mai mari şi o parte din ei se amestecă cu boia şi sare, celalţi cu ierburi de grădină şi sare. Se răstoarnă şi ei în tavă, se mai adaugă bere şi apoi apă cât să le acopere.

Se dau la cuptor la foc mediu, o oră şi jumătate sau până se rumenesc.

Când sunt gata, se aşază pe un platou şi se servesc cu brânză de burduf care îi va face foarte gustoşi.

 

Porţii: 4

Timp: cam 1h 30min

Poftă Bună!

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/costite-cu-cartofi-in-doua-culori.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu cartofi in doua culori si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci creasta cocosului