Costite de miel la gratar

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2015 | 1638 vizualizari

 

O reteta usor de preparat, rapida si delicioasa......

 

INGREDIENTE

  • 4 costite de miel
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 2 catei de usturoi
  • o jumatate de buchet de patrunjel
  • 25 g de unt
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de miel la gratar:

Marinati costitele cu uleiul de maslina, sarea si piperul.


Pregatim untul de usturoi.


Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul.


Incingeti gratarul. Puneti costitele si lasati sa se rumeneasca.


Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un platou si se ung cu untul de usturoi.


Se servesc imediat.


Le puteti servi cu o salata de cartofi- reteta aici sau cu un piure de cartofi - reteta aici.





Pofta Buna!!!!

 

TIPS-URI

1

incingeti gratarul bine inainte de a pune costitele

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Catalina L 1

29.05.2015, 21:59

dantes 1

30.05.2015, 11:04

Bune!

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:53

Bune costitele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Miel umplut