Costite de miel la gratar

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2015 | 3819 vizualizari

 

O reteta usor de preparat, rapida si delicioasa......

 

INGREDIENTE

  • 4 costite de miel
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 2 catei de usturoi
  • o jumatate de buchet de patrunjel
  • 25 g de unt
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de miel la gratar:

Marinati costitele cu uleiul de maslina, sarea si piperul.

Pregatim untul de usturoi.

Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul.

Incingeti gratarul. Puneti costitele si lasati sa se rumeneasca.

Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un platou si se ung cu untul de usturoi.

Se servesc imediat.

Le puteti servi cu o salata de cartofi- reteta aici sau cu un piure de cartofi - reteta aici.


Pofta Buna!!!!

TIPS-URI

1

incingeti gratarul bine inainte de a pune costitele

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu oregano si menta