Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 3472 vizualizari

 

Așa, titlul e cam pompos, dar prepararea în sine, tare simplă;) Spor și succes!

 

INGREDIENTE

  • Pentru perișoare:
  • carne tocată vită+porc cca 300 g.,
  • ceapă galbenă 1 bucată medie,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • orez cu bobul rotund cca. 4 linguri, ou 1 bucată,
  • Pentru sos:
  • sos de Tomate cu capere și măsline verzi de la Băneasa 1 borcan,
  • Pentru Garnitură:
  • paste serpentine de la Băneasa 3 căni,
  • apă 1 cană și 1/2 jumătate,
  • sare iodată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa:

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul,un praf de sare iodată, boia și piper proaspăt măcinat. În vasul aparatului Multi cooker de la Philpis, se răstoarnă conținutul borcanului cu sos de tomate, capere și măsline verzi, se setează aparatul al funcția BOIL, pentru 10 minute, și se apasă butonul START,  după ce  a expirat timpul, se adaugă perișoarele, formate din amestecul de carne de mai sus. Se setează aparatul  pe funcția STEW, ptr 40 de minute, se apasă din nou butonul START.   După ce s-a finalizat programul, vasul Multicooker-ului, se golește, se curăță și apoi se trece la gătirea pastelor. Se pun în vasul aparatului Multicooker, 3 căni de paste, 1 cană și jumătate de apă, apoi se închide capacul, se selectează butonul STEW pentru 20 de minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Farfuria se montează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante de curcan la Multicooker