Perisoare in sos de rosii

de Bya Ralu in Porc, 2 Dec 2015 | 1293 vizualizari

 

O mancarica buna si rapida.Mie mi au ramas de ieri perisoare de la ciorbita si am facut acest deliciu

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • carne tocata de porc
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • frunze de telina

Pentru sos:

  • 1 ceapa alba maricica
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • busuioc congelat
  • patrunjel prospat
  • sare/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii:

Carnea se amesteca cu sare,piper,ceapa tocata marunt,frunzele de telina taiate cat mai marunt,oul si orezul.Se amesteca bine toata compozitia, se formeaza bilute mici,se acopera farfuria cu folie alimentara si se da la frigider pentru cateva ore(eu am lasat peste noapte).


Pentru sos:


Ceapa se toaca marunt,se pune intr-o craticioara impreuna cu ulei de masline si usturoiul strivit.


Se lasa la foc mic,se pun 2 pahare de apa si perisoarele scose din frigider.


Se condimenteaza,se pune pasta de rosii subtiata cu apa,busuiocul congelat si se acopera cu un capac,lasand la foc mic sa fiarba,cam 20 minute.


Intre timp se intorc pe ambele parti perisoarele.


La sfarsit se presara patrunjel tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

miki_a 1

05.12.2015, 05:40

Sunt direct si fix pe gustul meu! Bravo!!!

Bya Ralu 1

11.12.2015, 17:59

kukibella 1

18.01.2016, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa