Costite de porc cu spanac si rosii

de vero_closca in Porc, 19 Iun 2010 | 1877 vizualizari

 

este o reteta foarte,foarte gustoasa si foarte usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • 500g costite de porc cat mai slabe
  • 500g spanac
  • 500g rosii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec sau demi sec de buna calitate
  • 1 capatana de usturoi nou sau 3-4 catei de usturoi
  • 1 crenguta de cimbru verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc cu spanac si rosii:

se spala si se sterg cu un servet costitele,rosiile si spanacul.intr-o cratita se pun 2 linguri ulei de masline si se rumenesc usor costitele taiate cat mai subtiri,se presara cu sare si piper,se toarna si vinul,se acopera cu un capac si se inabusesc pe foc mediu.celelalte 2 linguri de ulei de masline se pun intr-o tigaie de teflon,se adauga usturoiul si se caleste putin,apoi rosiile taiate felii si frunzele de spanac.se presara cu sare si piper dupa gust si se lasa sa se patrunda.cand sunt patrunse se adauga si costitele cu tot cu sosul pe care l-au lasat,se mai tin pe foc 2-3 minute,se adauga si cimbrul si se pot servi.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sylvia 1

20.06.2010, 13:18

Vero subscriu la ce zic fetele, arata demential, nota maxima am si salvat reteta , e excelenta combinatia

vero_closca 1

20.06.2010, 13:40

multumesc, Sylvia! ieri a fost prima data cand am gatit asa ceva dar m-am indragostit de acest preparat! are gust de ...vara!!!

alexa1980 1

20.06.2010, 18:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor