Costițe de Porc la cuptor cu bere

de Alina26 in Porc, 18 Dec 2014 | 4446 vizualizari

 

Pot sa zic doar atat....Mama ce Buneeeee.....si "Pacat ca ai numai 10 degete"...:)))

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg costite de porc intregi
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 2 lingurițe boia de ardei iute
  • 5-6 lg sos barbequ (il gasiti in supermarket)
  • 1 pahar de bere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costițe de Porc la cuptor cu bere:

Spalam carnea o condimentam  cu sare, piper si boia de ardei iute și dulce...si intindem bine condimentele pe ambele parti.

Punem într-o tava costitele, berea si dam la cuptor pentru doua ore.Acoperiti cu folie de aluminiu. Din jumate in jumătate de oră , cu ajutorul unei pensule ungeti pe toate partile cu sos barbequ.Sa nu uitati sa le intoarceti din cand in cand.

La sfarsit lasati circa 10 minute fara folie sa se rumeneasca bine.Daca scade berea puteti sa mai adaugati.

Serviti calde cu mainile..cu usturoi...cu salata....cu ce va place.

Noi am mancat cu salata de varza si cartofi prajiti...si normal cu mainile. :) :) :))...si bere....:D

Sa aveti pofta!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costițe de Porc la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

marcela1979 1

19.12.2014, 08:52

ianculubita 1

19.12.2014, 10:11

vai de mine ce bine arata si ce pofta mi-ai facut!!

Alina26 1

19.12.2014, 13:38

Mulțumesc! !!!!! Ma bucur ca va place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Costita de miel