Cosulete cu branza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 7046 vizualizari

 

Un alt aperitiv foarte simplu si usor de preparat si care se preteaza si alte umpluturi,in functie de preferinte...

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza vaci
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • cateva fire de marar
  • 1 ceapa
  • 6 rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza:

Branza de vaci se mixeaza cu untul moale si smantana,pana devine o crema fina si spumoasa.Se adauga ceapa si mararul tocate marunt.Se potriveste gustul de sare.
Rosiile se scobesc de miez si se umplu cu crema de branza.
Din fasii de rosie se formeaza tortita cosuletului si se orneaza cu fire de marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nilgun 1

06.05.2013, 20:09

yummy

Miha 1

06.05.2013, 22:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA