Cosulete cu sunca si branza de capra

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 2062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie
  • Parmezan  Grana Padano
  • 2-3 rosii cherry
  • 100 g ceapa rosie
  • 50 g de castravete
  • 50 g de rosie
  • 2 felii de sunca de pui
  • 100 g de branza de capra
  • 100 g de ardei verde
  • 1 frunzulita de patrunjel, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu sunca si branza de capra:

Se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune ulei!!


. Cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rotund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmezan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de culoare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se ridice parmezanul din tigaie fara sa se rupa. Dupa aceea acesta se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului obiect cand se va raci in cateva minute si se va forma un cosulet.



Taiem in cubulete sunca si branza de capra, iar separate legumele: castravetele, ardeii si ceapa julien precum si rosiile cherry in sferturi, se amesteca ingredientele se sareaza si pipereaza si se va trece la umplerea cosuletelor, dupa care se va orna cu o frunzulita de patrunjel.



Pofta Buna



 

TIPS-URI

1

Nu puneti ulei in tigaia antiaderenta

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu sunca si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

corina241 1

15.01.2011, 23:05

MIUTA 1

15.01.2011, 23:32

LUK 1

16.01.2011, 10:44

frumoase si bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute