Fritata cu cartofi si sunca

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 5821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 6 oua
  • 200 g mozzarella
  • 150 g sunca taiata cubulete
  • 2 buc. ceapa verde
  • sare si piper,
  • boia dulce -dupa gust
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritata cu cartofi si sunca:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi. Tocam ceapa, apoi taiem mozzarella cuburi.

Calim putin ceapa si adaugam cartofii, sunca si mozzarella. Batem ouale, potrivim de sare si piper si le turnam in tigaia cu ceapa, cartofi, sunca si mozzarella. Putem pune putina boia dulce peste compozitie.

Se omogenizeaza totul bine si se lasa la foc mic cam 5 minute, pana cand se leaga ouale, dupa care se garniseste cu branza rasa si se baga la cuptorul incins. Cand branza incepe sa se topeasca, preparatul se scoate pe o farfurie si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu cartofi si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

10.12.2010, 22:03

Mena imi pare rau nu mai am, dar promit sa iti trimit data viitoare.

divainbucatarie 1

10.12.2010, 22:03

Multumesc Lilik! multumesc Ela!

mihaelar63 1

11.12.2010, 01:08

5 furculite , imi place , e de mine

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi umplute cu carnati