Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2015 | 2869 vizualizari

 

Am folosit presa Tupperwar "Tourtelette Party" - primita în dar ......
Puteti realiza niste turte - pateuri delicioase cu fructe, creme, carne sau orice alte ingrediente doriti.

 

INGREDIENTE

  • -1 rulou de foietaj
  • -1 galbenus de ou
  • - 5 linguri bune de carne de vită cu ceapa ( reteta aici - cam 1/4 din cantitati)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware:

Mărește foaia de foietaj de 1 sau 2 cm cu ajutorul unui rulou.

Cu partea formei cu o stea, se taie 4 cercuri de aluat, apoi cu cealalta parte fără stea, se taie alte 4 cercuri de aluat. 

Cu resturile de aluat am reușit să fac inca 2 cercuri (unul cu stea și unul fără).

Așezați cercul plin pe presa Tupperware, închideți-o ușor până când aluatul este un pic marcat pe margini.

Deschideți și adaugati umplutura - reteta aici - în centru. Umeziti marginea cu apa.

Puneti deasupra cercul cu o gaura in forma de stea si inchideți presa pentru a obține o turta pateu bine împăturita.

Faceti același lucru pentru toate turtele. Puneti turtele pe hartie de copt si se ung cu galbenusul de ou.

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190 ° (termostat 6/7) pentru aproximativ 20 de minute. 

Se servesc calde cu o salata .....  

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri de vita cu ceapa - Tupperware" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu carne