Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Daca aveti ocazia vreodata, cei care nu ati fost, sa mergeti in padure si strangeti ciuperci proaspete. Este o aventura si in acelasi timp aveti posibilitatea sa gustati diferite ciuperci, care fiecare au un gust aparte.
Ciupercile le curatam bine, le spalam si le oparim. Dupa ce s-au racit le tocam bucatele nu foarte mici.
Ceapa si ardeii le tocam marunt si le calim in ulei, adaugam boiaua si 2 cani mari de apa fiarta.
Adaugam si ciupercile, sare dupa gust si lasam sa fiarba pana scade apa.
Intr-un bol amestecam faina cu laptele rece si varsam peste tocanita.
Lasam sa mai fiarba 2-3 minute, adaugam piperul si stingem focul.
Papricasul se serveste, dupa gust, cu smantana si verdeata.
1
daca doriti un preparat de post, inlocuiti laptele cu apa
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult