Cosulete de branza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2014 | 6750 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

14.04.2014, 20:51

bune bune

deyutzky 1

14.04.2014, 20:53

ce-mi plac!

Constelatialeu 1

14.04.2014, 20:54

Dya Daniela Andrei 1

14.04.2014, 21:13

Faine cosuletele frumuselele!

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 21:16

Perfecte pentru a impresiona musafirii.

Lia_ 1

14.04.2014, 21:39

am facut si eu dar din aluat. am umplut cu branza si leurda, imi ramasesera cojile de la alt preparat. foarte bun

Rocsi 1

14.04.2014, 21:42

Sunt super!

simona72 1

14.04.2014, 21:56

Multumesc bucatarasi!

simona72 1

14.04.2014, 21:58

Lia, am facut si din aluat de mai multe ori si cu diferite umpluturi, astea doar se fac mai repde si sunt crocante.http://www.bucataras.ro/retete/briose-aperitiv-47275.html

alilianaa 1

14.04.2014, 22:07

tare bine arata!

Mitinita 1

14.04.2014, 22:10

faine

Bunica 1

14.04.2014, 22:10

Ce cosulete bune

simonacallas 1

14.04.2014, 23:39

Tabita _ 1

15.04.2014, 00:24

Bune si faine

Lavinia 1

15.04.2014, 07:54

daca este vorba de branza,vreau si eu

anca_rm 1

15.04.2014, 08:45

Valclaudia 1

15.04.2014, 20:13

daca tot ai tras un ochi la cine spuneai, ... nu era frumos sa dai si un apel?

Valclaudia 1

15.04.2014, 20:13

Ce frumusele-s cosuletele tale!

Bya Ralu 1

16.04.2014, 18:46

bune

Elena1973 1

16.04.2014, 21:43

ce frumos arata

Panacris 1

03.03.2015, 22:05

Or fi bune și a doua zi??? Că zilele astea, astfel de priorități am

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco