Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 3268 vizualizari

 

INGREDIENTE

     Pentru o portie

  •      Parmezan
  •      Grana Padano
  •      100-150 g piept de pui
  •      3 felii de bacon
  •      100 g de rosii
  •      100 g de ceapa rosie
  •      3-4 masline
  •      2 frunze de salata iceberg
  •      20 ml de zeama de lamaie
  •      Ulei,
  •      sare,
  •      piper,
  •      cimbru



Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon:





Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar) se adauga cimbru si un praf de sare. Cand este facut se ia de pe grill si se lasa in asteptare. Ne apucam de pregatirea cosuletului de parmesan dupa cum urmeaza: se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune ulei, cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rotund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmezan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de culoare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se scoata parmezanul din tigaie fara sa se rupa.



Dupa aceea, se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului obiect cand se va raci, in cateva minute si se va forma un cosulet pe care noi il vom umple dupa cum urmeaza: se ia pieptul de pui care s-a racit si se va taia in bucati mai mari, vor rezulta aproximativ 12 bucati, care se impart in 4 bucati si se vor pune pe o felie de bacon si vom face un fel de buchetel. Salata se va taia foarte fin si se va pune zeama de lamaie se vor toca si rosiile in cubulete iar ceapa rosie, precum si maslinele ca in imaginile alaturate. Acestea se amesteca si se va umple cosuletul cu ele iar deasupra vom pune buchetelele de piept de pui invelit in bacon.



Pofta Buna.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

divainbucatarie 1

16.01.2011, 15:06

nico15 1

17.01.2011, 20:40

Va multumesc.
Nico

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:53

excelenta ideea Nico! felicitraile mele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca