Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tot pentru iubitul meu sot am pregatit sambata si niste saleuri, ca sa acompanieze un pahar cu vin ;)
Aluatul de foietaj il dezghetam in frigider - il punem de seara, iar dimineata e numai bun de lucrat cu el.
Despachetam aluatul si il taiem in fasii lungi de cca 15 cm si late cam de 1 cm. Ungem cu ou batut - aici eu am avut un ajutor de nadejde , radem branza din belsug si putin cascaval, apoi presaram fulgi de chili si seminte de chimen. Luam cate un saleu si il rasucim de 2 ori, apoi il aseazam in tava tapetata cu hartie de copt. La fel procedam si cu urmatoarele ,lasand spatiu de cca 1 cm intre ele. Puenm la cuptor pana cresc frumos si sunt rumene.
Pofta Buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult