Cosulete diplomate

de maria_claudia in Dulciuri, 7 Mar 2011 | 2758 vizualizari

 

Le-am dat aceasta denumire ptr ca umplutura este cea de la tortul diplomat.UN desrt gustos si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 portocate,
  • 2 oua,
  • 4 linguri zahar.
  • 200ml lapte.
  • vanilie.
  • 1 plic gelatina,
  • 250 ml smantana lichida,
  • 4 linguri zahar.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete diplomate:

portocalele spalate,se taie in forma de cosulete si se scobesc cu ajutorul unui cuttit cu varful rotund. Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece. Ouale cu zaharul si laptele se pun pe fiert la foc mic amestecand continu pana se ingroasa, dam de pe foc si punem gelatina amestecand pana se dizolva.


Mixam smantana cu zaharul pana obtinem frisca din care oprim 2-3 liguri ptr decor.Cand crema s-a racit punem miezul de la portocale taiat cubulete,vanilia si frisca amestecand usor.Umplem cosuletelesi le punem la frigider ptr 2-3 ore dupa care le ornam cu frisca ramasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete diplomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

elena1988 1

08.03.2011, 08:57

adry88 1

11.06.2011, 17:00

extraordinar de bn arata

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 07:54

excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cappucino delice