Cosulete fragede

de lacrimioara in Prajituri, 17 Feb 2011 | 6057 vizualizari

 

reteta o am de aici de pe bucataras de la julie si i multumesc sant delicioase si se topesc in gura

 

INGREDIENTE

Pt  aluat:
  • 4 galbenusuri,
  • 4 linguri de lapte,
  • 200 gr unt,
  • 75 grame faina,75 gr zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita bicarbonat,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • aproximativ 400 grame de faina.
  • Pt umplutura:
  • 4 albusuri,150 gr zahar pudra
  • 3 linguri cacaua
  • o cana nuci macinate,
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala,
  • dulceata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete fragede:

Aluatul:batem galbenusurile spuma cu zaharul pana devine ca o crema. Adaugam untul moale, laptele, uleiul,coaja de portocala,bicarbonatul stins in zeama de lamaie. Se intinde o foaie groasa si se taie cu un pahar mai mic, depinde de forma, cercuri din care formam cosuletele dupa forma.


Umplutura: se bat albusurile tare cu zaharul cand s-a intarit punem nuca,cacaua si esenta de vanilie punem compozitia intr-o punga ,punem in fiecare cosulet cate o lingurita de dulceata si cu punga umplem cosuletele ca in imagini. Se da la cuptor 25 minute la foc potrivit se lasa putin la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ina 1

18.02.2011, 17:36

adry88 1

16.06.2011, 16:10

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 16:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu ciocolata