Cosulete fragede

de lacrimioara in Prajituri, 17 Feb 2011 | 6492 vizualizari

 

reteta o am de aici de pe bucataras de la julie si i multumesc sant delicioase si se topesc in gura

 

INGREDIENTE

Pt  aluat:
  • 4 galbenusuri,
  • 4 linguri de lapte,
  • 200 gr unt,
  • 75 grame faina,75 gr zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita bicarbonat,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • aproximativ 400 grame de faina.
  • Pt umplutura:
  • 4 albusuri,150 gr zahar pudra
  • 3 linguri cacaua
  • o cana nuci macinate,
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala,
  • dulceata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete fragede:

Aluatul:batem galbenusurile spuma cu zaharul pana devine ca o crema. Adaugam untul moale, laptele, uleiul,coaja de portocala,bicarbonatul stins in zeama de lamaie. Se intinde o foaie groasa si se taie cu un pahar mai mic, depinde de forma, cercuri din care formam cosuletele dupa forma.


Umplutura: se bat albusurile tare cu zaharul cand s-a intarit punem nuca,cacaua si esenta de vanilie punem compozitia intr-o punga ,punem in fiecare cosulet cate o lingurita de dulceata si cu punga umplem cosuletele ca in imagini. Se da la cuptor 25 minute la foc potrivit se lasa putin la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ina 1

18.02.2011, 17:36

adry88 1

16.06.2011, 16:10

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 16:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati