Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2016 | 808 vizualizari

 

A patra reţetă cu miel sunt aceste cotlete pregătite la cuptor cu nişte delicioase ciupercuţe. Caserola de vidat şi-a făcut treaba repede şi bine şi am putut să ne bucurăm de o delicioasă cină!

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de miel
  • 500 g ciuperci
  • sos de soia cu ciuperci
  • sare
  • piper
  • seminte de mărar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 căpăţână de usturoi
  • vin alb
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver:

Se spală carnea şi se şterge.


Se pune în caserola de marinare FoodSaver, se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă puţină apă sau supă de legume şi usturoiul tăiat pe jumătate şi se videază cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver.


Se ţine la rece pentru 30 de minute.


Se scot cotletele şi se pun într-o tavă cu ulei, apă şi vin şi se dau la cuptor.


Se mai întorc şi se mai adaugă apă sau vin dacă este necesar.


Cu 10 minute înainte să fie gata carnea se pun ciupercile curăţate şi tăiate lamele.


Se serveşte preparatul cald eventual cu un sos de smântână cu usturoi.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

simona72 1

18.04.2016, 10:54

Super super!! Imi plac cotletele!

merisor 1

18.04.2016, 20:15

Yummy!

Ligia Bxl 1

26.04.2016, 12:07

vaiii cum arataaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui cu piure de cartofi si sote de mazare