Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2016 | 701 vizualizari

 

A patra reţetă cu miel sunt aceste cotlete pregătite la cuptor cu nişte delicioase ciupercuţe. Caserola de vidat şi-a făcut treaba repede şi bine şi am putut să ne bucurăm de o delicioasă cină!

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de miel
  • 500 g ciuperci
  • sos de soia cu ciuperci
  • sare
  • piper
  • seminte de mărar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 căpăţână de usturoi
  • vin alb
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver:

Se spală carnea şi se şterge.


Se pune în caserola de marinare FoodSaver, se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă puţină apă sau supă de legume şi usturoiul tăiat pe jumătate şi se videază cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver.


Se ţine la rece pentru 30 de minute.


Se scot cotletele şi se pun într-o tavă cu ulei, apă şi vin şi se dau la cuptor.


Se mai întorc şi se mai adaugă apă sau vin dacă este necesar.


Cu 10 minute înainte să fie gata carnea se pun ciupercile curăţate şi tăiate lamele.


Se serveşte preparatul cald eventual cu un sos de smântână cu usturoi.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

simona72 1

18.04.2016, 10:54

Super super!! Imi plac cotletele!

merisor 1

18.04.2016, 20:15

Yummy!

Ligia Bxl 1

26.04.2016, 12:07

vaiii cum arataaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu cartofi la cuptor