Cotlet de porc aromatizat in sos picant

de MIUTA in Porc, 15 Sep 2011 | 3414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 200 ml sos de soia
  • 200 ml ketchup picant
  • sare
  • piper 
  • menta
  • busuioc
  • ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromatizat in sos picant:

Condimentam bucatile de cotlet cu busuioc,menta,sare,piper si praf de ghimbir.


Le punem intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia.


Lasam 4-5 ore la frigider.Eu le-am lasat de seara pana a doua zi.


Le asezam in tava si turnam peste ele sosul in care au stat la marinat.


Le punem in cuptorul preincalzit si le lasam la foc iute pana ce se caramelizeaza sosul si cotletele sau rumenit.


Turnam peste ele ketchup-ul picant.


Lasam inca 20-25 minute la foc mic sa scada putin sosul.


Se servesc alaturi de garnitura preferata.


Noi le-am servit langa un piure pufos si salata de varza alba.


Sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromatizat in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

15.09.2011, 22:11

A mai ramas ceva?

jolygina 1

16.09.2011, 09:24

arata super

MIUTA 1

17.09.2011, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Roti de porc in vas roman