Cotlet de porc aromatizat in sos picant

de MIUTA in Porc, 15 Sep 2011 | 4432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 200 ml sos de soia
  • 200 ml ketchup picant
  • sare
  • piper 
  • menta
  • busuioc
  • ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromatizat in sos picant:

Condimentam bucatile de cotlet cu busuioc,menta,sare,piper si praf de ghimbir.


Le punem intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia.


Lasam 4-5 ore la frigider.Eu le-am lasat de seara pana a doua zi.


Le asezam in tava si turnam peste ele sosul in care au stat la marinat.


Le punem in cuptorul preincalzit si le lasam la foc iute pana ce se caramelizeaza sosul si cotletele sau rumenit.


Turnam peste ele ketchup-ul picant.


Lasam inca 20-25 minute la foc mic sa scada putin sosul.


Se servesc alaturi de garnitura preferata.


Noi le-am servit langa un piure pufos si salata de varza alba.


Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromatizat in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

15.09.2011, 22:11

A mai ramas ceva?

jolygina 1

16.09.2011, 09:24

arata super

MIUTA 1

17.09.2011, 21:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu crusta de mustar