Cotlet de porc cu bacon, salvie, fasii de legume si rondele de cartofi

de nico15 in Porc, 16 Noi 2012 | 1991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de porc
  • 4 felii de bacon
  • 4 frunze de salvie
  • Faina
  • Ulei, unt
  • 70 ml vin alb
  • Sare, piper
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 fir de praz
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu bacon, salvie, fasii de legume si rondele de cartofi:

Aplatizam putin cotletul, ungem cu putin ulei, saram si piperam dupa care, punem feliile de bacon si frunzele de salvie pe care le prindem cu scobitori, se procedeaza la fel pentru ambele bucati de carne. Dupa care dam prin faina doar pe partea unde nu avem bacon si punem la prajit intr-o tigaie in care am pus in avans unt si ulei. Prajim pe ambele parti si cand sunt aproape gata adaugam vinul alb si lasam sa scada. Dupa care scoatem carnea si o lasam in asteptare. Observam sa fie sosul legat daca mai trebuie mai lasam sa fiarba putin, saram si piperam.



Ne apucam de garnitura, cartofii au fost pusi la fiert iar cand sunt 80% facuti se iau de pe foc, se curata si se lasa sa se raceasca, dupa care taiem felii si vom trage la tigaie cartofii cu rozmarin si un praf de boia. Separat vom fierbe morcovi si prazul dupa ce sunt fierte doar cateva minute se trag si ele la tigaie si se va adauga un praf de curry.



Aranjam farfuria ca in imaginile alaturate, adaugam dressingul si pentru design punem si germeni de soia.



Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu bacon, salvie, fasii de legume si rondele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

16.11.2012, 23:14

bune!!!

gaby_gabytza 1

18.11.2012, 13:50

buuun

babi5 1

12.06.2013, 20:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu garnitura de cartofi aurii