Cotlet de porc cu ciuperci

de ela in Porc, 27 Noi 2012 | 2209 vizualizari

 

atat de gustos....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cotlet de porc fara os
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 fire ceapa
  • 2 foi dafin
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 lingurita faina
  • 2 linguri smantana
  • unt
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ciuperci:

Spalam cotletele,le lasam la scurs apoi le saram si le piperam.Lasam cateva minute.


Spalam bine ciupercile si le taiem felii mai groase.


Ceapa verde o taiem rondele.


Intr-o craticioara punem ceapa verde la calit in putin unt topit.Adaugam ciupercile,foile de dafin si apa cat sa le acopere si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,adaugand sare,piper si vegeta.Completam cu apa daca scade prea mult.Adaugam faina amestecata cu smantana si usturoiul tocat si amestecam bine.Oprim focul.


Separat,intr-o tigaie mai mare punem putin unt la topit in care prajim cotletele.Cand sunt putin rumenite adaugam ciupercile si amestecam usor.Mai lasam cateva minute.Presaram deasupra patrunjel tocat.


Servim cu piure de cartofi,orez sau mamaliga.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:55

madi_marin 1

28.11.2012, 18:33

si bun si frumos!

ANNA_46 1

29.11.2012, 02:07

Super arata mancarica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc evantai