Cotlet de porc cu dovlecei pane

de nico15 in Porc, 7 Iul 2012 | 1397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet de porc
  • 1 dovlecel
  • 2 ouă
  • 50 ml de lapte
  • sare, piper
  • faina
  • ulei
  • 1 morcov
  • cimbru
  • boia
  • 3 catei de usturoi
  • 25 ml de smantana lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu dovlecei pane:


Cotletul se condimenteaza(piper, boia, cimbru) si se va pune pe gratar pentru a prinde culoare pe ambele parti.


Se curata un morcov si se va taia fasii longitudinale care vor forma un pat pentru bucata de cotlet care va fi data la cuptor 25 de minute, se adauga putin ulei si se va da la 180 de grade la cuptor, dupa care se scoate si se va pastra acoperit.Cat sta cotletul la cuptor ne vom ocupa de dovlecel.


Dovlecelul il curatam de coaja si il vom taia rondele de grosime potrivita, se amesteca, sare, piper, oua si faina si vom trece discurile de dovlecei prin acest amestec dupa care le vom praji intr-o tigaie in care in prealabil a fost pus ulei si unt. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime.


Curatam cateii de usturoi, ii pasam, punem sare si ulei si frecam bine, dupa care se va adauga si smantana.


Luam cotletul si il feliem, punem dressingul nostru intr-o lingura fantezie si pentru décor putem adauga boia sau curry. Eu am facut si o omleta simpla pe care am feliat-o si adaugat-o langa; se poate servi / sau nu si acest supliment depinde de voi.


Plating: Vom lua o forma rotunda aranjam dovlecei in ea, de jur imprejur aranjam feliile de cotlet si omleta, in varful dovleceilor adaugam o lingurita de pasta de usturoi si 2 frunzulite de bucuioc, adaugam lingura fantezie cu dresingul suplimentar de usturoi si decoram cu curry.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sim0na 1

08.07.2012, 17:17

Foarte bun!

MotanLaOale 1

08.07.2012, 20:09

MIUTA 1

08.07.2012, 23:38

Cate bunatati ai facut Nico Imi place tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi