Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 17 Feb 2016 | 5377 vizualizari

 

Ca tot m-o lovit clatitofobia am zis sa ma loveasca si porcofobia......

 

INGREDIENTE

  • 750 g cotlet fara os
  • 1 borcan de 800 g cu rosii cherry
  • 100 g unt
  • condimente
  • sare de Himalaya cu ieburi de Provence
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor:

Feliem cotletul, am taiat 9 felii de cotlet le-am condimentat  ( am primit doua rajnite cu condimente si m-am dat si eu in barci)pe o parte si pe alta si le-am lasat cca 20 min sa se odihneasca. Am pus wok-ul pe foc sa se incinga, am adaugat 50 g de unt si am pus bucatile de cotlet, le-am tinut cate 2 min pe o parte, 2 min pe alta parte. Apoi le-am scos intr-un vas de ceramica, am adaugat rosiile decojite si am taiat peste 50 g de unt, am acoperit vasul cu hartie de copt si l-am bagat la cuptor, cca 1 si 1/2 la foc domol. Cu 10 min inainte de a scoate din cuptor  luam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin. Am servit cu piure .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Medalion de porc cu ciuperci