Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 17 Feb 2016 | 1668 vizualizari

 

Ca tot m-o lovit clatitofobia am zis sa ma loveasca si porcofobia......

 

INGREDIENTE

  • 750 g cotlet fara os
  • 1 borcan de 800 g cu rosii cherry
  • 100 g unt
  • condimente
  • sare de Himalaya cu ieburi de Provence
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor:

Feliem cotletul, am taiat 9 felii de cotlet le-am condimentat ( am primit doua rajnite cu condimente si m-am dat si eu in barci)pe o parte si pe alta si le-am lasat cca 20 min sa se odihneasca. Am pus wok-ul pe foc sa se incinga, am adaugat 50 g de unt si am pus bucatile de cotlet, le-am tinut cate 2 min pe o parte, 2 min pe alta parte. Apoi le-am scos intr-un vas de ceramica, am adaugat rosiile decojite si am taiat peste 50 g de unt, am acoperit vasul cu hartie de copt si l-am bagat la cuptor, cca 1 si 1/2 la foc domol. Cu 10 min inainte de a scoate din cuptor luam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin. Am servit cu piure .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

18.02.2016, 09:43

Rocsi 1

18.02.2016, 20:00

Vin la masa!

mirela0911 1

21.02.2016, 11:19

Aici m-as aseza la masa! Bun cotletul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu garnitura bicolora