Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 17 Feb 2016 | 1248 vizualizari

 

Ca tot m-o lovit clatitofobia am zis sa ma loveasca si porcofobia......

 

INGREDIENTE

  • 750 g cotlet fara os
  • 1 borcan de 800 g cu rosii cherry
  • 100 g unt
  • condimente
  • sare de Himalaya cu ieburi de Provence
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor:

Feliem cotletul, am taiat 9 felii de cotlet le-am condimentat ( am primit doua rajnite cu condimente si m-am dat si eu in barci)pe o parte si pe alta si le-am lasat cca 20 min sa se odihneasca. Am pus wok-ul pe foc sa se incinga, am adaugat 50 g de unt si am pus bucatile de cotlet, le-am tinut cate 2 min pe o parte, 2 min pe alta parte. Apoi le-am scos intr-un vas de ceramica, am adaugat rosiile decojite si am taiat peste 50 g de unt, am acoperit vasul cu hartie de copt si l-am bagat la cuptor, cca 1 si 1/2 la foc domol. Cu 10 min inainte de a scoate din cuptor luam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin. Am servit cu piure .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu rosii cherry la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

18.02.2016, 09:43

Rocsi 1

18.02.2016, 20:00

Vin la masa!

mirela0911 1

21.02.2016, 11:19

Aici m-as aseza la masa! Bun cotletul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu galuste