Frigarui de porc cu cartofi la cuptor

de mikidaniro in Porc, 18 Feb 2012 | 3496 vizualizari

 

Poate ati observat ca aparatul de fotografiat si cu mine,nu prea suntem prieteni buni,asa ca nici in reteta asta nu am o poza finala de revista,dar gustul cu siguranta este excelent.Poate in timp ne vom imprietenii la catarama,cine stie?:)

 

INGREDIENTE

  •  500g carne de porc sau de care va place 
  • 1 ardei gras
  •  1 ceapa rosie
  •  200g pastrama de porc afumata
  •  100g branza camembert(optional)
  •  200ml vin spumant alb
  • 3-4 catei de usturoi 
  • 1 lingurita sare
  •  1 lingurita rozmarin 
  • 1 lingurita boia dulce 
  • 1/2 lingurita piper 
  • 1 lingurita patrunjel uscat 
  • 1 lingurita mustar
  •  1 lingurita ketchup
  • 6-7 bete de frigarui
  •  3-4 cartofi potriviti 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu cartofi la cuptor:

Daca gatiti frigaruile in alt mod decat asa,nu folositi branza,deoarece se va topi si in cuptor se topeste,dar se topeste peste cartofi si le imbunatateste gustul.


Pasul 1:punem sampania,usturoiul,rozmarinul,boiaua,sarea,piperul, patrunjelul, mustarul si ketchupul intr-un blender si mixam totul cca 30 de sec.


Pasul 2:taiem carnea cubulete,o punem intr-un vas,turnam marinata obtinuta peste carne,acoperim cu folie alimentara si lasam la rece minim 2 ore.


Pasul 3:punem betele intr-un vas cu apa


Pasul 4:cartofii,ceapa si ardeiul le curatam si le taiem bucatele potrivite,pastrama deasemenea bucati potrivite



Pasul 5:formam frigaruile astfel:punem pe fiecare bat bucati de carne,ardei, pastrama,ceapa,branza apoi le pensulam cu un pic de ulei si le punem pe gratarul cuptorului.



Pasul 6:cartofii ii asezonam cu sare,piper si ii punem in tava de la cuptor.Eu i-am ''balacit'' un pic si in marinata de la carne


Pasul7:punem gratarul cu frigarui in cuptorul preincalzit la 180 de grade,iar dedesubt punem tava cu cartofi.


Lasam cca 20 de min.intorcem frigaruile si cartofii,apoi mai punem in cuptor pentru inca 20 de min.sau pana sunt rumeniti cartofii si carnea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

DIANA B 1

18.02.2012, 12:12

Ce-ar merge la ora asta , mama mamaaaa

mikidaniro 1

18.02.2012, 12:34

daaa si eu as mai manca o portie

mamaieelena 1

22.02.2012, 00:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc