Cotlet de porc cu sos Aioli

de Dea_Dea in Porc, 13 Iun 2013 | 1883 vizualizari

 

Pornind de la reteta de baza a lui Crina de sos alioli , eu am adaptat-o cum am vrut :)

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • SOS:
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • praf de curry
  • esenta de lamaie
  • 1 albus curd de ou
  • 100-150 ml ulei de masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos Aioli:

Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper ,praf de usturoi si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei .


SOS:


Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi , se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry .


Se adauga uleiul de masline putin cate putin si se mixeaza pana ajunge la consistenta unei maioneze.


POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

In loc de estenta de lamaie se poate pune zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos Aioli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.06.2013, 11:48

Vin si eu la masa. Este bun!

Anett 1

13.06.2013, 14:26

tare bun!

Sim0na 1

14.06.2013, 10:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tash-kebab