Cotlet de porc cu sos picant

de Andreea Caroline in Porc, 18 Aug 2012 | 1529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 cesti apa
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos picant:

Se prajesc cotletele la fel ca cele pentru friptura la gratar. Se sareaza si se tin asa pana pregatim sosul. Se taie ceapa si se prajeste usor cu o lingura ulei. Cand s-a inmuiat se adauga faina si se amesteca. Nu se lasa sa se ingalbeneasca. Se stinge cu vin si apa. Se tine la fiert 1/2 ora la foc mic. Se amesteca sosul cu o lingurita mustar si castravetii taiati rondele. Se potriveste de sare si piper.


Intr-o tigaie se frig cotletele, se aseaza fierbinti in farfurie si deasupra se toarna sosul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

19.08.2012, 16:11

bun

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:49

jolygina 1

20.08.2012, 19:19

mai e vreo portie si pentru mine?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos Aioli