Cotlet de porc in mustar

de AlexJ in Porc, 22 Mar 2011 | 3033 vizualizari

 

Am văzut că vine primăvara și mi-am adus aminte de gustul grătarelor de astă vară...Vai ce dor îmi este ... Aşa că astăzi pregătim grătare de porc. Știu că mai este mult până la 1Mai , dar se apropie și este bine să ne pregătim din timp pentru ieșitul la iarbă verde.

 

INGREDIENTE

  • 8 grătare ( ceafă sau cotlet, nu are importanță)
  • muștar
  • usturoi
  • cimbru
  • ulei de măsline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in mustar:

Într-un bol faceți un amestec de muștar, ulei de măsline, cimbru și usturoi tocat, sare, piper. Se pune deoparte.


Se taie carnea în bucăți groase cam cât degetul. Se bat ușor cu ciocanul de șnițele. Amestecul de muștar se întinde cu o pensulă pe toată suprafața cărnii, apoi se pune într-un bol , se acoperă și se lasă aprox. 1oră la frigider.


Dacă mergeți la iarbă verde , puteți pregăti carnea de dimineață , o puneți într-o caserolă in lada frigorifică și până ajungeți la destinație este gata de prăjit.


Dacă vă hotărâți să o gătiți în casă atunci aveți nevoie de o tigaie-grătar în care ați amestecat puțin unt cu ulei de măsline( vor ieși grătarele mai pufoase şi mai moi).


Scoateți carnea de la frigider și așezați-o la prăjit in tigaia încinsă.


La mine a durat cam 8 min. pe fiecare parte.


În timp ce se prăjea carnea am pregătit și garnitura :orez şi legume la aburi .


Știu că este greu de făcut acest tip de garnitură la iarbă verde, dar la aer curat aceste grătare sunt delicioase alături de niște cartofi copți în jar.


Si uite așa am mai rezolvat un prânz delicios ( sau poate o zi la iarbă verde??).


POFTĂ BUNĂ !!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 22:03

delicios!!!!

mamaieelena 1

24.03.2011, 08:51

grozav

AlexJ 1

14.04.2011, 08:11

multumesc mult....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc inabusita