Cotlet de porc in sos de rodii

de Sidy in Porc, 4 Ian 2012 | 2541 vizualizari

 

O reteta delicioasa de cotlet de porc la tava cu sos de rodie, care noua ne-a placut foarte mult...

 

INGREDIENTE

  • 700 g cotlet porc
  • 1 rodie mare
  • 100 ml vin
  • 2 linguri sos Worcester
  • 1 lingurita amidon
  • 30 g unt
  • scortisoara
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rodii:

Cotlet se taie felii , apoi se sterge cu servete din hartie, pentru a ramane uscat.


Condimentam feliile de cotlet si le dam la rece pentru o ora.


Topim untul in tigaia ceramica si prajim cotletul pe ambele parti, tinandu-l apoi la cald.


In untul ramas adaugam boabele de rodie, amidonul amestecam apoi adaugam sosul Worcester, scortisoara si vinul.Lasam sa fiarba pina se reduce vinul


Boabele de rodie se scot usor din fruct daca il taiem in doua pe orizontala, il tinem cu boabele in jos si cu o lingura lovim in peretii fructului.Vor cadea jos toate bobitele.


Cotletele prajite le punem intr-un vas yenna, turnam sosul de rodie pestesi dam la cuptor pentru 25 de minute.


Servim cotletele cu piure de cartofi si sos alaturi.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alinutzika 1

04.01.2012, 15:25

foarte interesant

corina241 1

05.01.2012, 19:02

Panacris 1

26.01.2013, 13:12

Super savuros!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in vin