Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

de mihaelar63 in Porc, 17 Mai 2012 | 3932 vizualizari

 

Profitati cat timpul mai permite sa preparati fripturi la cuptor . Dupa ce vine vara....
Am vazut intr-un magazin condiment de salvie cu galbenele pentru fripturi si peste . Mi-a placut ideea si mi-am preparat propriul amestec cu salvie si galbenele din gradina mea .Bio !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet porc
  • 3 rosii
  • 3 caciulii usturoi
  • 3 cepe verzi
  • 3 linguri ulei de porumb
  • 1 lingura salvie + galbenele uscate
  • 1 lingura piper boabe
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii:

Spalati cotletul (stiu, se spune ca isi pierde suculenta, dar altfel nu pot) si il feliati. Asezati intr-o tava teflonata .


Spalati legumele. Taiati rosiile rondele, ceapa marunt, caciuliile de usturoi jumatati si le asezati peste carnea de porc .


Presarati condimentele , piperul , sarea , si stropiti cu ulei pe deasupra .


Puneti si 200 ml apa . Dati la cuptor aproximativ 1 ora .


Serviti friptura calda ,rumenita, insotita de o salata verde sau de cruditati .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:49

ce apetisanta este mmmm bunaa

mena29 1

18.05.2012, 20:39

Sim0na 1

18.05.2012, 22:36

Foarte apetisant arata! Sunt tare curioasa de gustul pe care il dau galbenelele..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor