Cotlet de porc la tava

de babi5 in Porc, 20 Sep 2014 | 4516 vizualizari

 

Atat pot spune: ca este bunnn.

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cotlet de porc cu os (cca.200 gr/buc.)
  • 3 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • 100 ml vin
  • 100 ml ulei
  • 2 crengute rozmarin
  • 200 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava:

De cu seara am preparat din: usturoiul zrobit, mustar, sare, piper si vin un sos. Am amestecat bine si cu o pensula am uns fiecare felie pe ambele parti, apoi le-am asezat intr-un castron, le-am acoperit cu folie alimentara si le-am lasat la frigider pana a doua zi.


Intr-o tava am asezat bucatile de carne, am mai pus putin ulei pe fiecare bucata de carne si am adaugat 200 ml apa. Am acoperit cu folie de aluminiu si am introdus tava in cuptorul incins la 200 grade pentru o ora. Inainte de a scoate tava din cuotor cu 10 minute luam folia si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.


Pofta buna si sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Langa o garnitura de piure de cartofi, mazare, fasole verde, orez, varza calita, cartofi natur sau taranesti, cus-cus este foarte potrivit

2

Salata sau muraturi la alegere

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

babi5 1

21.09.2014, 07:58

Merisor multumesc

Gherca Daniela 1

21.09.2014, 10:45

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:31

ador reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu legume la cuptor