Cotlet de porc pane cu rozmarin

de Corinuta in Porc, 9 Iul 2013 | 4891 vizualizari

 

Pofta de ceva bun? E simplu de facut si foarte satios!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cotlet de porc fara os
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 8 linguri pesmet
  • 1/2 legatura rozmarin proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4-5 linguri de ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pane cu rozmarin:

Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat.

Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie.

Se condimenteaza carnea cu sare si piper pe ambele parti, apoi se tavaleste prin faina,ou si pesmetul cu rozmarin.

Se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, cate 5-7 minute pe fiecare parte.

Se scot pe un servet de hartie care sa absorba uleiul si apoi se servesc alaturi de piure de cartofi, salata sau garnitura preferata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu aveti rozmarin proaspat incercati si cu cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pane cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez