Cotlet de porc si cartofi la cuptor

de silvianart in Porc, 6 Ian 2017 | 1241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc
  • 1 lingura piper rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cub unt
  • ulei masline, sare, cimbru, piper negru
  • cartofi
  • baby spanac
  • otet mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc si cartofi la cuptor:

Intr o tigaie cu maner rezistent la cuptor, adaugam cubul de unt; dupa topire, adaugam usturoiul zdrobit. Cotletul il frigem cate 20-30 secunde pe fiecare fata (sigilam). Oprim focul, il condimentam cu cimbru, piper negru, sare si piperul rosu deasupra. Tigaia se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade C, pentru 30 minute si continuam inca 50 minute la o temperatura de 160 grade C. Daca cotletul are 2 kg, se continua cu inca 50 min/kg.

Curatam cartofii, ii taiem pe lung, ii fierbem 8 minute, ii strecuram si asezam intr o tava pe hartie de copt (nu este musai hartia), la cuptor pentru 30-40 minute, pana se rumenesc frumos. Ii scoatem intr- o oala cu capac, se sareaza apoi ii stropim cu ulei de masline, punem capacul si ii scuturam. Raman acoperiti pana este gata friptura, indicat este s-o taiem dupa 10-15 minute, dupa ce o scoatem din cuptor.

Spanacul dupa gust, sare, ulei, otet, fiecare ce prefera..lamaie, etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvianart 1

07.01.2017, 08:22

mirela0911 1

07.01.2017, 10:38

Cam bun!

dantes 1

07.01.2017, 11:38

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impletit