Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor

de roxanabucataras in Porc, 19 Noi 2011 | 2181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • o conopida mare
  • o vanata
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • tarhon
  • boia de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor:

Spal carnea, o portionez si pun putina sare si piper pe fiecare bucata in parte. Intr-o tava de yena pun ulei de masline si asez carnea pe toata suprafata uniform.


Spal legumele, le tai rondele/bucati mari, le adaug peste carne, pun tarhon, boia de ardei iute, un praf de sare si apa cat sa acopere tot. Bag la cuptor la foc mediu. Dupa o jumatate de ora scot carnea de la fundul vasului, deasupra, pentru a se rumeni, bag din nou la cuptor pentru inca 10 minute la foc un pic mai mare.


Se poate servi cu ardei capia copti sau muraturi.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

19.11.2011, 21:11

bun bun

mena29 1

20.11.2011, 19:33

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu carnati si rozmarin