Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor

de ala_oancea in Peste, 23 Sep 2009 | 9397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de rechin
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • ceapa verde
  • marar
  • cartofi
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • sare, piper
  • condiment picant (ardei iute, piper rosu, arahide)
  • rozmarin uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor:

Se aseaza cotletele in tava, se stopesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza, se aseaza deasupra ceapa verde si mararul tocat si se stopesc cu ulei de masline.
Intr-o alta tava se aseaza cartofii si ceapa. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se amesteca. Deasupra, din loc in loc se aseaza rosiile.

Se pun tavile in cuptor, pestele sus, cartofii jos. Se lasa in cuptor vreo 30 de minute la 180C. Cartofii se pot lasa mai mult, depinde cat ii vreti de prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

23.09.2009, 23:30

Multumesc Rechinul l-am luat congelat, de la Real, pretul undeva la 12 lei/kg.

Bucataras Dragos 1

13.12.2009, 19:05

rechin...hmmm ....cred ca are gust bun eu nu am incercat

Bunica 1

30.01.2010, 11:50

Arata minunat ! Astazi am pus si eu la macerat cotlete de rechin.Reteta mai tarziu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu legume