Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor

de ala_oancea in Peste, 23 Sep 2009 | 11019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de rechin
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • ceapa verde
  • marar
  • cartofi
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • sare, piper
  • condiment picant (ardei iute, piper rosu, arahide)
  • rozmarin uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor:

Se aseaza cotletele in tava, se stopesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza, se aseaza deasupra ceapa verde si mararul tocat si se stopesc cu ulei de masline.
Intr-o alta tava se aseaza cartofii si ceapa. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se amesteca. Deasupra, din loc in loc se aseaza rosiile.

Se pun tavile in cuptor, pestele sus, cartofii jos. Se lasa in cuptor vreo 30 de minute la 180C. Cartofii se pot lasa mai mult, depinde cat ii vreti de prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

23.09.2009, 23:30

Multumesc Rechinul l-am luat congelat, de la Real, pretul undeva la 12 lei/kg.

Bucataras Dragos 1

13.12.2009, 19:05

rechin...hmmm ....cred ca are gust bun eu nu am incercat

Bunica 1

30.01.2010, 11:50

Arata minunat ! Astazi am pus si eu la macerat cotlete de rechin.Reteta mai tarziu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tava cu legume