Sardine tavalite in malai si prajite in ulei

de mamaieelena in Peste, 6 Aug 2012 | 8643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sardine 10 bucati
  • 100g malai
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine tavalite in malai si prajite in ulei:

Sardinele curatate de solzi si intestine se spala abundent si se sareaza cu cel putin o ora inainte daca se poate (pestele absoarbe mai bine sarea).

Uleiul se pune la foc si se lasa sa se incinga bine. Sardinele se tavalesc prin malaiul pe care il punem pe o farfurie si apoi se pun in uleiul incins. Se lasa sa se prajeasca bine (crocant) si pe o parte si pe cealalta si scoatem pe hartie absorbanta.

Se servesc cu mamaliga si usturoi.

Eu am avut si creveti pe care i-am pregatit si am pus alaturi de sardine.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine tavalite in malai si prajite in ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

- Andreea - 1

08.08.2012, 15:50

jolygina 1

16.08.2012, 00:00

cocineraviajera 1

09.09.2012, 14:33

Grozave sardinele. N-am eu timp sa intru des, dar tre sa caut iesirea cat mai repede, ca nu-i chip

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sardine prajite