Sardine prajite

de nadea68 in Peste, 26 Mar 2014 | 1388 vizualizari

 

Pestele imi place mult :)

 

INGREDIENTE

  • 1kg sardine
  • sare
  • malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine prajite:

Pestele il taiem pe burta si il curatam,il spalam si-l lasam la scurs.

Dupa ce s-a scurs il saram.

Intr-un platou punem malaiul.Dam pestele prin malai si-l punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Prajim pestele pe ambele parti.Il scoatem si-l asezam pe un platou acoperit cu hartie de bucatarie ca sa asoarba uleiul.

Procedam asa cu tot pestele.Rezultatul e un peste crocant si foarte gustos.

Se serveste cald cu salata sau mujdei :).

 

 

TIPS-URI

1

eu am folosit sardine dar merge orice fel de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dantes 1

27.03.2014, 10:01

bune!

Lia_ 1

27.03.2014, 12:18

ce-mi plac

nadea68 1

27.03.2014, 16:28

va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!