Sardine prajite

de retetele_tinei in Peste, 23 Dec 2015 | 1050 vizualizari

 

Sardinele prajite, pentru noi sunt perfecte pentru cina sau chiar pentru pranz...ne place sa le mancam simple, doar putin stropite cu zeama de lamaie. Mie imi place sa le prajesc in ulei, dar nu ulei simplu ci jumatate din cantitate sa fie ulei de masline si jumatate ulie de floarea-soarelui, pentru ca sunt mult mai aromate...si acum, va scriu reteta!! :)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de sardine proaspete
  • faina
  • ulei de masline
  • ulei de floarea-soarelui
  • lamaie
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine prajite:

Eu pentru aceasta reteta folosesc sardine proaspete...


Sardinele se spala sub un jet de apa rece (ca sa se duca solzisorii), apoi li se taie capul si li se scot intestinele, apoi, se pun la scurs. Curatate, se dau prin faina.


Separat, intr-o tigaie se pune atat de ulei de masline cat si ulei de floarea-soarelui, iar cand e infierbantat se pun sardinele la prajit.


Sardinele se prajesc bine pe ambele parti, apoi se scot pe un servet de bucatarie. Daca le prajiti mai bine, le puteti manca cu tot cu oase!!!


Prajite se pot servii, stropite cu putina zeama de lamaie proaspata. :)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Constelatialeu 1

23.12.2015, 20:25

Bune, bune !

Bya Ralu 1

23.12.2015, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Sardine prajite