File de macrou in aluat de snitele

de merisor in Peste, 5 Feb 2013 | 3322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr macrou file
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 3 catei de usturoi
  • 50 mL lapte
  • 6 linguri de faina
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou in aluat de snitele:

Din ingredientele de mai sus facem o compozitie ca de snitele, adica batem ouale cu sare, adaugam laptele, usturoiul pisat bine, mustarul si 3 linguri de faina.


Restul de faina il punem pe un platou prin care vom tavali pestele.


Eu am luat file de peste congelat, l-am lasat sa se dezgete, l-am spalat si l-am scurs bine, apoi l-am tavalit prin faina, pe urma l-am trecut prin compozitia de oua si l-am prajit pe ambele parti in ulei incins.


Am servit cu garnitaura de orez si lamaie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

ANNA_46 1

06.02.2013, 01:32

Mmm.....cu usturoi , minunat

mamaieelena 1

06.02.2013, 09:29

vin la masa

merisor 1

06.02.2013, 09:32

Anna, Elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...