Cotlet de ton la gratar

de Bunica in Ton, 10 Dec 2016 | 5961 vizualizari

 

Cotletul de ton este o bunătate...........fără oase, fără grăsime, sățios......ce să vă mai spun......îmi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 300 g cotlet de ton
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești pentru pește
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de ton la gratar:

Spală cotletul de ton și șterge-l cu șervețele absorbante.

Condimentează cotletul si lasă-l la rece 3-4 ore.

Pune grătarul la încins și adaugă peștele.

Lasă la fript câte 8-10 minute pe fiecare parte.

Servește-l cu garnitura dorită!

Personal am servit cu sos de rodii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de ton la gratar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton pentru tartine