Cotlet in sos picant

de Dya Daniela Andrei in Porc, 10 Aug 2011 | 8202 vizualizari

 

Pentru cei carora le plac experientele picante le recomand acest cotlet in sos picant :)

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de cotlet
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi/capia
  • 2 ardei iuti iuti
  • 50 ml ulei pentru prajit
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt
  • o cana cu supa/apa fierbinte
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa
  • condimente dupa gust: sare, piper, chili, oregano, tarhon si busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant:

Mod de preparare pentru cotlet in sos picant


Ceapa taiata julien, morcovii si ardeii, se calesc in uleiul incins, pana se rumenesc usor.. Se adauga apoi cotletul, spalat si taiat cuburi, si se lasa la inabusit pentru 20-30 de minute impreuna cu o cana cu supa/apa fierbinte. Cand a fiert suficient, se pun condimentele si bulionul, si, se lasa la foc mic pana scade suficient si se leaga sosul format.


Se presara patrunjel proaspat. Cotletul in sos picant este delicios daca servim cu un pui de mamaliguta!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:26

Bunica

Bucataras Medi 1

13.08.2011, 07:27

imi place tare mult cum gatesti.................................

Dya Daniela Andrei 1

14.08.2011, 10:10

Multumesc Medi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in vin rosu