Cotlet in sos picant

de Dya Daniela Andrei in Porc, 10 Aug 2011 | 10546 vizualizari

 

Pentru cei carora le plac experientele picante le recomand acest cotlet in sos picant :)

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de cotlet
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi/capia
  • 2 ardei iuti iuti
  • 50 ml ulei pentru prajit
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt
  • o cana cu supa/apa fierbinte
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa
  • condimente dupa gust: sare, piper, chili, oregano, tarhon si busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant:

Mod de preparare pentru cotlet in sos picant

Ceapa taiata julien, morcovii si ardeii, se calesc in uleiul incins, pana se rumenesc usor.. Se adauga apoi cotletul, spalat si taiat cuburi,  si se lasa la inabusit pentru 20-30 de minute impreuna cu o cana cu supa/apa fierbinte. Cand a fiert suficient, se pun condimentele si bulionul, si, se lasa la foc mic pana scade suficient si se leaga sosul format.

Se presara patrunjel proaspat. Cotletul in sos picant este delicios daca servim cu un pui de mamaliguta!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2011, 22:26

Bunica

Bucataras Medi 1

13.08.2011, 07:27

imi place tare mult cum gatesti.................................

Dya Daniela Andrei 1

14.08.2011, 10:10

Multumesc Medi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet haiducesc la gratar