Cotlete de berbecut

de silvi0ara in Oaie, 12 Noi 2010 | 6164 vizualizari

 

Scuzati calitatea pozelor,dar sunt facute cu telefonul.Din pacate pana duminica nu am aparatul foto acasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 coasta de berbecu1kg
  • 10-12 spring carrot(morcovi tineri de primavera congelati)
  • 2 -3 cartofi potriviti
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6-7 verze de bruxelles proaspata(merge si congelata)
  • 1 ardei gras verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 150ml vin alb
  • 50ml ulei
  • cimbru,rozmarin
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de berbecut:

Se spala bine coastele si se curata legumele.Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful fiecarui os in asa fel incat sa ramana dezgolit pana la jumatate.Condimentam carnea peste tot cu sare,piper,cimbru si frecam costele cu usturoiul zdrobit.Se unesc apoi coastele astfel incat sa obtinem o coronita.Se prind capetele cu scobitoare sau se pot coase.(desii la cuptor la mine s-a desfacut intrucat nu a fost suficient de mare).Coronita astfel obtinuta se aseaza intr-o tava.Mijlocul se umple cu o parte din legumele taiate iar restul se repatizeaza in jurul ei.Se stropeste totul cu o cescuta cu apa si ulei si lasam la cuptor aproximativ 1 ora.Din cand in cand stropim cu sosul format in tava.Spre final adaugam vinul.Mai lasam 20 de minute si gata.Se serveste alaturi de o salata la alegere.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de berbecut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

12.11.2010, 22:12

am soooooooooooooooosit..............vreau, mie imi place tare mult................

Laly 1

12.11.2010, 22:42

Si eu vreauuuuu

Cris2711 1

23.07.2011, 13:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 10 ani

ieri la 21:34

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

pe 15.06 la 18:20

Prajitura belea....de buna

pe 14.06 la 17:32

Mozzarela sticks

pe 14.06 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Gat de berbec cu varza acra