Miel la gratar

de SanatateAcasa in Oaie, 13 Apr 2012 | 3583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 4 bucati de ceafa de miel
  • 4 coaste(bucati potrivite),
  • putin ghimbir, cam 2-3 lingurite,
  • sare
  • un gratar bun.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la gratar:

Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat. Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate de deget). Se sareaza carnea, se presara ghimbir. Intre timp se incinge gratarul. Se adauga carnea pe gratar, se intoarce din cand in cand, pe o parte si cealalta.


Friptura de miel se poate servi impreuna cu o salata integrala, cu dressing preparat in casa, fara prea multe grasimi, si putina paine integrala.


 

TIPS-URI

1

Ingredientele sunt pentru 8 persoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

13.04.2012, 22:15

o bucatica si pentru mine

iri_iri 1

13.04.2012, 23:46

nu ma omor dupa carnita dar parca as gusta un pic......

marcela1979 1

13.04.2012, 23:53

o bucatica mica,mica vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel