Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor

de nadea68 in Porc, 29 Mai 2013 | 1707 vizualizari

 

Felul doi care ii place mult fiului meu :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 zucchini
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor:

Carnea sarata si piperata se pune intr-o tava de cuptor.Cartofii se curata,se taie in patru,zucchinele se spala si se taie in bucati mai mari si se pun impreuna cu carnea.


Deasupra se presara cimbru. Se toarna un pic de ulei si un pahar de apa.


Am acoperit tava cu foaie de aluminiu.Se pune in cuptor bine incins la 200°,30 de minute tava acoperita si dupa 30/40 minute se coace fara folie de aluminiu ,sa se rumeneasca bine.



 

TIPS-URI

1

cantitatile de carne,cartofi si zucchini pot varia in functie de cate portii se doreste a face

2

mai spre sfarsit se poate pune si un pahar de vin

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu cartofi si zucchini la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

sebirizescu 1

30.05.2013, 10:59

bun

MotanLaOale 1

30.05.2013, 16:43

Rocsi 1

30.05.2013, 19:59

Bunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )