Cottage pie

de Andreea Caroline in Vita, 8 Ian 2013 | 5813 vizualizari

 

e suuper buna.
multumesc ptr inspiratie lui Gaby_d ...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata vita
  • 1/2 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 conserva porumb fiert
  • 1 conserva mazare
  • 2 linguri pasta tomate
  • 2 linguri sos de soia(eu nu am pus de data asta)
  • 150 ml supa de legume
  • 6 cartofi
  • 1 galbenus ou
  • unt
  • lapte
  • parmezan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cottage pie:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare.


Curatam ceapa si morcovul si le tocam marunt.Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa si morcovul.Apoi adaugam carnea si lasam la calit pina isi schimba culoarea.Adaugam supa,pasta de tomate,sare si piper.Se lasa pe foc pina mai ramine doar putin lichid.Spre sfirsit adaugam porumbul si mazarea.


Cartofii cind s-au fiert ii scurgem de apa,ii pisam si ii amestecam cu lapte,unt,sare,parmezan si galbenus de ou.


Se unge un vas ptr cuptor cu unt.turnam compozitia de carne si deasupra ornam cu pireu.


Se pune la cuptor,la foc mediu pina cind se rumeneste usor la suprafata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage pie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

08.01.2013, 12:00

gustoasa

Rocsi 1

08.01.2013, 13:34

Atat atat de buna..Imi place mult

mamaieelena 1

08.01.2013, 20:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cottage Pie (placinta traditionala englezeasca)