Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 4258 vizualizari

 

Nu-i nimic spectaculos, e doar o idee pentru un dulce de post ce se prepară aproape singur! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cană cous - cous;
  • 5 mere verzi;
  • 5 lg zahăr;
  • 2 pliculețe zahăr vanilat;
  • un vârf lgț scorțișoară;
  • 1 lg apă de flori de portocal (opțional);
  • 2-3 lg ulei de floarea soarelui (opțional);
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous - cous cu mere - de post (fără ulei):

Se spală, se decojesc merele și se taie cuburi. 

Se călesc împreună cu zahărul, esența și scorțișoara.

Se adaugă măsura de cous - cous, 2 + 1/2 măsuri apă caldă, sare, se fierbe totul circa 3 minute și se acoperă cu un capac.

Se poate adăuga și 2-3 linguri ulei de floarea soarelui, pentru un gust mai bun.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

deyutzky 1

05.04.2012, 14:57

cred ca-i tare bun

DinDragostePentruGatit 1

05.04.2012, 15:08

In post, orice-i bun!

Sim0na 1

05.04.2012, 22:05

interesant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu Fanta (de post)