Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui

de T I M E A in Pui, 12 Mai 2015 | 1406 vizualizari

 

Imi place cuşcuşul si simplu, gatit doar cu legume dar si in varianta aceasta cu sos de rosii.

Sper sa va placa si voua reteta mea si sa o incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cuşcuş ( am folosit o cana de 200-220 ml)
  • 1 ceapa potrivita
  • o felie ardei verde, o felie ardei rosu, o felie ardei galben
  • un pic de ulei de masline
  • o cana suc de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 lingurite sos de soia
  • 2 linguri sos Thai ( nu e neaparat dar mie imi place mult in combinatia aceasta)
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde tocat
  • Servim mancarea cu piept de pui la gratar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui:

Punem mai intai cuşcuşul la fiert in apa cu putina sare.


In acest timp punem o tigaie pe foc si picuram in ea un pic de ulei de masline in care calim apoi ceapa si ardeiul tocate marunt.


Turnam peste legumele calite sosul de rosii si lasam sa fiarba cateva minute (4-5) dupa care adaugam usturoiul taiat feliute mici si busuiocul tocat marunt. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba inca aprox 6-8 minute.


Strecuram cuscusul fiert si il adaugam peste sosul de rosii adaugand apoi sosul Thai si sosul de soia.


Pregatim pieptul de pui condimentat la gratar si servim cu garnitura de cuşcuş.

 

TIPS-URI

1

Puteti servi si cu alt tip de carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Gicuta69 1

13.05.2015, 07:32

Woow!

mirela0911 1

13.05.2015, 11:38

Tare bun, imi place!

anca_rm 1

13.05.2015, 14:33

bun , tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui Quatro Formaggi