Pui in crusta de mustar si sos de mustar

de Satisfyyourcravings in Pui, 14 Noi 2012 | 2694 vizualizari

 

Un preparat pentru marii amatori de mustar. Stiu ca alaturarea dintre pui si paste nu este tocmai fericita din punct de vedere nutritional, insa gustativ este mai mult decat potrivita.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare de pui
  • 150 grame tagliatelle verzi (spanac)
  • 2 linguri pline cu mustar Dijon
  • o esalota
  • o lingurita otet de mere
  • o lingura de ulei
  • jumatate de lingurita de coriandru pudra
  • Sos:
  • o esalota
  • 20 grame de unt
  • 100 ml vin alb sec
  • 150 grame creme fraiche
  • o lingura cu mustar Dijon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de mustar si sos de mustar:

Se amesteca esalota tocata fin cu mustarul, coriandrul, otetul, uleiul de masline si se asezoneaza. Se acopera bucatile de pui cu acest amestec si se pastreaza la frigider o ora.


Dupa ce timpul de marinare a expirat, se aseaza bucatile de pui in cuptorul preincalzit la 210 grade, pe un grilaj din metal uns cu unt, pentru 45 de minute. Se intorc la jumatatea timpului. Dupa cele 45 de minute, se opreste cuptorul si se mai lasa 10 minute in cuptorul inchis.


Pentru sos, se topeste untul, se adauga esalota si se soteaza cateva minute. Se adauga vinul si se lasa pana cand sosul scade la jumatate, apoi se adauga creme fraiche, se asezoneaza si se lasa la foc mic pana devine un sos onctuos. Se ia de pe foc si se adauga mustarul.


Pastele se fierb confom instructiunilor de pe ambalaj.

 

TIPS-URI

1

Puteti sa mai adaugati mustar in sos, dupa preferinte.

2

Nu este recomandat pentru cina din cauza continutului ridicat de calorii.

3

Bautura recomandata: vin alb sec

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de mustar si sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

14.11.2012, 19:08

foarte bine arata!!

Rocsi 1

14.11.2012, 20:01

Cum arata

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sunca si usturoi