Pulpe cu ciuperci

de liana_geicu in Pui, 28 Noi 2009 | 2890 vizualizari

 

o mancarica delicioasa - inventie proprie...

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe superioare
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 cartofi
  • 2 vinete mici
  • sare,piper, marar, maghiran
  • 2 catei de usturoi
  • pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu ciuperci:

Se taie cartofii si vinetele cubulete, se asaza intr-o tava impreuna cu pulpele. Se pune mutina pasta de tomate, sare, piper, usturoiul taiat, ulei si apa pana la jumatate. Dupa 20 min se aduga si ciupercile taiate impreuna cu coditele. Se adauga si maghiranul. Cand sunt gata se servesc cu muraturi.

TIPS-URI

1

Ciupercile nu se pun de la inceput pentru ca se fac mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

29.11.2009, 21:43

un gust grozav;din cand in cand mananc si eu din preparatele tale;ca incepatoare eu nu aveam atatea idei si nici curaj;dee!s-au schimbat generatiile.

liana_geicu 1

02.12.2009, 15:51

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tajina de pui tunisiana