Covridog

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2012 | 13586 vizualizari

 

Am cautat reteta asta ceva timp si iata ca am gasit-o :D sursa este : barbatlacratita.blogspot.com...am mancat prima data in facultate, de la o simigerie, in pauzele lungi dintre seminarii si nu ma mai saturam de ei....sunt atat de buuuunniii, gustul e acelasi cu cei cumparati :D. Se fac repede, sunt foarte gustosi si pot fi un pachet ideal pt pauza de masa cand esti la munca....asadar, nu mai stati si va uitati, veniti de gustati!!:)))

 

INGREDIENTE

  • 5 cremwursti
  • 250-300 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 15 gr drojdie
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 oua (1 pt aluat + 1 pt uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Dizolvam drojdia cu zaharul in 150 ml apa calduta.


Punem faina intr-un bol peste care adaugam drojdia dizolvata plus restul ingredientelor (uleiul, sarea, 1 ou) si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de maini.


Lasam aluatul sa creasca la loc cald timp de aprox 30-40 de min.


Intre timp fierbem cremwurstii, iar dupa ce s-au racit le dam pielita jos.


Pe o planseta tapetata cu faina intindem o foaie din aluatul crescut si taiem fasii late de 2 degete.


Fasiile de aluat le rulam pe cremwursti, iar dupa ce am terminat de imbracat toti cremwurstii ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Batem oul ramas si ungem cremwurstii din tava.


Dam tava la cuptor pt aprox 25-30 min pana se rumenesc.


Pofta buna!!


 

TIPS-URI

1

se pot presara peste ei si seminte de susan sau mac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:56

buni,buni

deyutzky 1

27.03.2012, 16:11

diana multumesc

mihaelar63 1

06.06.2012, 15:52

BUni pentru pachetel !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante marinate, cu sos